Aquest dijous comencen les dinamitzacions al Parc Urbà de la Salut de St Julià de Ramis

Dipsalut vol promoure i facilitar aquest bon hàbit i reduir el sedentarisme de la població. Per això ha cedit 181 Parcs Urbans de Salut i 105 Xarxes d'Itineraris Saludables als ajuntaments de la demarcació de Girona. A St julià, aquestes activitats es duran a terme els dijous 7, 21 i 28 de novembre a les 11:15h. 

A Sarrià de Ter la dinamització al Parc urbà de la Salut ha començat aquest dimecres 6 de novembre de 12 a 13 h i la propera sessió serà els dijous 21 i 28 de novembre de 11.20 a 12.20h 

Amb aquest programa, Dipsalut  posa a disposició dels ciutadans equipaments públics, accessibles, pròxims i d'ús gratuït destinats a la realització d'exercici físic moderat. Els objectius del programa de Parcs Urbans de Salut i Xarxes d’Itineraris Saludables són de facilitar que els usuaris dels equipaments coneguin i valorin els beneficis de l’exercici físic per a la salut i que, gràcies a això, incorporin l’activitat física en la seva vida quotidiana. Crear nous espais de socialització per als usuaris del programa i incrementar el grau de motivació respecte a l’activitat física d’entre d’altres.