El número guanyador de Girona 10 és el 1.759

Les boles del sorteig han estat extretes per persones estretament vinculades a la vida social, cultural i política de la ciutat:  Alcalde de Sant Julià de Ramis Sr. Marc Puigtió, La Regidora de Turisme, Gloria Plana, La directora de DOR Museum, Gemma López, el segon Capità del FC Girona, Aday Benitez i el Sommelier del Restaurant Atempo de la Fortalesa i Millor Sommelier de Catalunya, Ferran Vila. 

Des d'avui i amb un termini màxim de 72 hores, els guanyadors rebran un correu electrònic notificant la naturalesa del seu premi, així com tota la informació necessària per confirmar-lo. Els participants no guanyadors també rebran un correu electrònic. Els guanyadors podran confirmar el seu premi fins el dilluns 21 de gener. Després d'aquesta data, els premis no confirmats es donaran per cancel·lats. Totes les activitats del cap de setmana de Girona 10, que comença el divendres 25 de gener i acaba el diumenge 27, es poden consultar a www.girona10.net. 

L'oferta d'aquesta vuitena edició inclou l'allotjament gratuït a 64 habitacions dobles a una quinzena d'hotels,  així com 166 entrades de teatre i entrades per anar a veure el F.C. Girona que per primer cop s'adhereix a la campanya.

Una altra de les novetats és que s'amplien el nombre de visites guiades i s'incorporen rutes com 'Comerços emblemàtics', 'Convents i monestirs'. També s'oferirà entrada gratuïta o preus especials als museus de la xarxa Girona Museus i als monuments de la ciutat i també es podran comprar entrades a 10 euros de diferents espectacles de l'Auditori de Girona, el Teatre Municipal, el partit Girona F.C- Osca, el Girona Comedy Festival i el Festival Internacional del Circ Elefant d'Or. Els comerços, restaurants i establiments oferiran també promocions i descomptes especials. Una trentena de restaurants oferiran menús a 10 euros i quatre establiments més amb aperitius. Josep Carreras, president de l'ssociació d'Hostaleria, Turisme i Restauració de Girona

Foto: Associació D’Hostaleria Turisme i Restauració de Girona