Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/radiosarria.cat/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
PulpoPop estrena videoclip l'Ós Bru que obrirà el seu nou disc

PulpoPop estrena videoclip l'Ós Bru que obrirà el seu nou disc

Previous Next

En el nou clip, està dirigit per l'estudiant de l'ESCAC (Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya) Pere Girbau, la formació gironina s'infiltra en l'hàbitat natural del protagonista del clip, que lluny de tenir forma humana, passeja les seves carns d'ós pels Pirineus catalans. 

Pulpopop ha decidit crear aquesta peça per defensar la reintroducció de l'ós a les muntanyes del país i per preservar el que consideren que és "un increïble mamífer salvatge".

Aquest treball fet només amb una guitarra espanyola i amb la veu del cantant Edgar Massegú és alhora un innovador recurs educatiu per aprendre català, que es podrà trobar enllaçant el mateix títol del disc i convida a reflexionar sobre la preservació d’aquest  mamífer salvatge. Les imatges de l’Ós Bru han estat gravades al cantàbric i cedides per Fapas (Fondo para la Protección de los Animales Salvajes) segons ha explicat  Edgar Massegú dels PulpoPop. .