El Consell Esportiu del Gironès presenta un curs de formació per a entitats esportives de la comarca

El Consell Esportiu del Gironès organitza un curs de formació per a entitats esportives de diferents municipis de la comarca. El curs compta amb el suport de l’Ajuntament de Sarrià de Ter, de Sant Julià de Ramis, de Girona i fins un total de 9 municipis del Gironès.

El curs s’organitza de manera virtual i servirà per millorar el funcionament de les agrupacions esportives de les localitats. La directora de l’equip tècnic del Consell Esportiu del Gironès, Elena Díez, explica que el curs començarà el 19 d’abril i s’allargarà fins el desembre.

Les formacions toquen temàtiques que van des del creixement econòmic i social, passant per la protecció de dades, l’ús de les xarxes socials o la responsabilitat de l’equip directiu. Elena Díez creu que són temes molt útils per les entitats esportives del territori.

Les entitats interessades s’han d’inscriure a cada formació amb un màxim de dues persones per club, que poden anar rotant en les diferents sessions però s’han de confirmar per controlar l’assistència.

 

Imatge: CEGironès