El Sant Julià de futbol sala fomenta l’esport femení amb una jornada especial aquest dissabte

El Sant Julià de futbol sala s’ha sumat a la campanya de suport a l’esport femení, que té aquest dissabte el seu dia referent amb la jornada organitzada per l’Ajuntament de Girona. El club també ha organitzat algunes activitats aquest dissabte, destinades a les categories de base i als equips femenins.

De fet, la intenció del Sant Julià és créixer en la seva vessant femenina durant les pròximes temporades. Per això, el coordinador del club, Jordi Ribas, anuncia la jornada d’aquest dissabte 12 de juny, dividida entre una matinal d’esport base i una tarda de foment de l’esport femení.

Jordi Ribas, explica que el Sant Julià és l’únic club de futbol sala de la província que compta amb un equip femení de base competint. A més, també treballen en la creació d’un equip juvenil de cares a la temporada 2021/22.

Un dels altres objectius del club és crear un teixit de categories de bases femenines per aquelles nenes interessades en jugar a futbol sala però sense competir.

Per participar en la jornada de dissabte, dedicada a les categories de base i a l’esport femení, cal fer una inscripció prèvia a través del correu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. o per l’Instagram @efs_santjuliaderamis.

 

Imatges: EFS Sant Julià de Ramis