Els socis del Sant Julià de futbol sala aproven el pressupost per la temporada 2021/22

L’Escola de Futbol Sala de Sant Julià de Ramis va celebrar divendres l’habitual assemblea de socis de cada any. Els socis van aprovar tots els punts de l’ordre del dia, entre els quals destaca el pressupost de la temporada que ve, la gestió esportiva i econòmica del curs que acaba de finalitzar i la modificació dels estatuts per la creació de categories de socis.

Des del club es mostren molt contents pel bon ambient que va regnar durant tota la sessió, ja que havien ideat una assemblea participativa. El president del Sant Julià de futbol sala, Abel Cuéllar, destaca l’actitud dels assistents tot i la participació baixa causada per la pandèmia.

A banda dels punts aprovats, el Sant Julià veu molt important seguir celebrant assemblees d’aquest tipus, ja que fomenten la transparència de la gestió del club i la participació dels socis i sòcies. Abel Cuéllar considera l’assemblea com un “òrgan de debat” i creu que ajuda a millorar el dia a dia de l’entitat.

El Sant Julià ja prepara ara la pròxima temporada, posant el focus en les categories de base amb una jornada de portes obertes prevista pel pròxim dijous 29 de juliol.

 

Imatge: EFS Sant Julià