El ple de Sarrià de Ter debat l’aprovació del pressupost del 2024

L’Ajuntament de Sarrià de Ter celebra aquesta tarda de dimarts el ple municipal ordinari del mes de novembre amb l’aprovació del pressupost del 2024 com a punt més destacat de l’ordre del dia. Amb el document, també es votaran les bases d’execució i la plantilla de personal de l’exercici de l’any vinent.

Des de l’equip de govern reconeixen que el pressupost no serà ambiciós, sinó més aviat el contrari. L’alcalde de Sarrià de Ter, Isaac Ramió, lamenta que la situació econòmica de l’Ajuntament no permeti redactar un pressupost amb més inversió pròpia i admet que el document és “pobre” i “sense marge de decisió”.

La majoria de l’equip de govern permet que s’aprovi el document sense necessitat del suport de l’oposició. Així i tot, Isaac Ramió reconeixia setmanes enrere que busquen la unanimitat en la votació del ple d’aquest vespre de dimarts, tot i ser conscients que les ordenances fiscals ja van tenir el vot en contra d’ERC i Junts.

El ple es celebrarà a dos quarts de vuit del vespre a la sala de plens de l’Ajuntament i es podrà seguir en directe per Ràdio Sarrià.