El govern de Sarrià presentarà un pressupost “pobre” i “amb zero marge de maniobra”

L’Ajuntament de Sarrià de Ter tractarà aquest mes de novembre l’aprovació del pressupost municipal del 2024. L’equip de govern presentarà una proposta al ple perquè es sotmeti a votació, i ja anuncia que el pressupost de l’any vinent anirà molt condicionat a la situació econòmica del consistori.

De fet, PAS i PSC reconeixen que la seva proposta de pressupost no té marge de maniobra i s’han hagut de cenyir a les circumstàncies de l’Ajuntament. L’alcalde de Sarrià de Ter, Isaac Ramió, avança durant una entrevista a Ràdio Sarrià que el pressupost serà “pobre” i “amb zero marge de maniobra”.

En aquesta mateixa línia, Isaac Ramió admet que no han pogut anar més enllà del càlcul de les despeses i els ingressos assegurats. L’alcalde afegeix que no està prevista cap inversió durant tot el 2024 per part de l’Ajuntament de Sarrià, només aquelles que provenen d’administracions d’àmbits superiors.

Des de l’equip de govern esperen rebre el suport dels dos partits de l’oposició, ERC i Junts per Sarrià, a l’hora d’aprovar el pressupost. Són declaracions d’Isaac Ramió.

El ple ordinari municipal d’aquest novembre, quan es portarà a aprovació aquesta proposta de pressupost, es celebrarà el dimarts 28.