Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/radiosarria.cat/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
Sarriart obre una finestra al Taller de Músics de Barcelona

Sarriart obre una finestra al Taller de Músics de Barcelona

El centre musical sarrianenc tanca un conveni amb la institució Barcelonina per ofertar part del seu pla d’estudis. L’escola de música Sarriart, ubicada a Sarrià de Ter, ha signat un acord amb el Taller de Músics de Barcelona per oferir una part del seu pla d’estudis en exclusiva a la comarca del Gironès.

D’aquesta manera, segons expliquen des de l'escola de música de Sarrià de Ter, aquesta comptarà amb una oferta educativa on si ho desitgen els alumnes, podran continuar els seus estudis a la prestigiosa institució Barcelonina, la qual ofereix continuïtat fins acabar els grau superior. Al llarg de la seva història, Sarriart s’ha caracteritzat per oferir una educació musical de proximitat, basada en els valors socials, la implementació directa en la creativitat i el tractament de la música com un llenguatge artístic. 

Malgrat tot, la dificultat de qualsevol alumne de “províncies” en arribar a certs nivells per continuar els seus estudis de música moderna i jazz, ha fet que molts d’ells, per desconeixement o falta de recursos per marxar a Barcelona a una edat molt jove, abandonéssin la seva carrera. És per això que l'escola musical del municipi ha cregut convenient d’arribar a un acord amb el Taller de Músics per oferir a Sarrià de Ter la part inicial dels seus estudis, els quals s’integren amb el model d’escola que proposa Sarriart, i encaixen perfectament amb la resta d’ensenyaments musicals que s’hi ofereixen. 

El Taller de Músics, model referent que ha donat llum a artistes de la talla de Judit Neddermann o Rosalía, contempla una filosofia que té molts punts en comú amb Sarriart. És una institució nascuda a peu de carrer, de gent i barris humils, la qual respira la reivindicació de la música com una expressió. Això juntament a un acurat procés de selecció del personal docent que impartirà aquests estudis, ha estat el que ha acabat propiciant que el Taller de Músics hagi signat el conveni amb Sarriart, una escola que pretén ser un referent en estudis de música moderna i jazz en terres gironines.