El camí de l'estanc als formigons, per enllaçar amb el camí del congost del Ter s'ha netejat

Després que el consistori de St. Julià hagués demanat la petició al departament de foment de l’estat, finalment St. Julià de Ramis, ha optat per fer la neteja atenent a les peticions dels veïns i veïnes.

D’altre banda,  segons fons de l’ajuntament,  expliquen que mentre esperen que des de la Diputació es desencalli el projecte  (Vies Verdes), aquest, ha de dotar a Sant Julià de dos vials, l’ajuntament vetlla per oferir el vial darrere la bionda de la N-II, en les millors condicions possibles, de neteja i seguretat. Les Vies Verdes són unes vies de comunicació destinades exclusivament a la circulació a peu i en bicicleta, excepte en alguns trams urbans i zones compartides. Sóc espais agradables, apartats del trànsit, segurs i accessibles, aptes per persones de qualsevol edat i condició física, fins i tot per a persones amb mobilitat reduïda.

El Consorci de les Vies Verdes de Girona, organisme de la Diputació de Girona, gestiona aquests traçats des de l’any 2003, amb la col·laboració de tots els ajuntaments de la ruta i la implicació de les administracions autonòmiques i estatal.

 

Foto: RutesPirineus.