Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/radiosarria.cat/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
Sarrià de Ter marca la mobilitat sostenible com un dels principals objectius pel 2022

Sarrià de Ter marca la mobilitat sostenible com un dels principals objectius pel 2022

L’Ajuntament de Sarrià de Ter va celebrar dimarts passat un ple municipal per tractar els aspectes mediambientals del poble. Els cinc grups del consistori van manifestar els seus objectius comuns de cares al futur, entre els quals s’hi troba l’aposta ferma per la mobilitat sostenible.

Poble Actiu Sarrià de Ter va assenyalar diversos aspectes a millorar pel que fa a la mobilitat del poble, com és la línia L6 de l’autobús, la creació d’uns agents per assessorar l’Ajuntament o ampliar les voreres, entre d’altres. La regidora del PAS, Mònica Aymerich, apunta que la població a Sarrià ha crescut més del que estava previst i cal donar més espai a vianants per davant dels cotxes.

Els altres partits municipals van mostrar el seu acord amb tots els punts tractats en el ple, ja que el manifest es va preparar de manera conjunta. L’alcalde de Sarrià de Ter, Narcís Fajula, reconeix que una de les obligacions de l’Ajuntament pel 2022 és millorar la mobilitat.

En el ple municipal també es va actualitzar la situació amb les problemàtiques d’olors i sorolls provinents de diverses fàbriques del poble. En general, el balanç és millor que fa uns mesos però encara hi ha episodis que s’han d’eliminar, segons els regidors.

 

Imatge: @busphotosanvideos