Ràdio Sarrià | 87.6FM ~ Informació local de Sarrià de Ter i el Gironès Ràdio Sarrià | 87.6FM ~ Informació local de Sarrià de Ter i el Gironès Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sarrià de Ter (Gironès)

L’Ajuntament de Girona conjuntament amb la Fundació Marlex i el Girona FC impulsen el naixement de l’Escola Esportiva Girona Est

Durant la presentació oficial dels equips, que ha tingut lloc aquesta tarda al Camp Municipal de Futbol de Vila-roja, l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha agraït tant a Marlex com al Girona FC la implicació en aquest projecte que uneix “esport i igualtat d’oportunitats” i ha subratllat la “importància de transmetre els valors a través de la pràctica esportiva”.

L’entitat compta actualment amb quatre equips de categories escoleta, prebenjamí, benjamí i aleví, amb un coordinador, quatre entrenadors i tres col·laboradors. Tots els equips, excepte l’aleví, ja han començat a competir aquest curs en la lliga del Consell Esportiu del Gironès.

L’Escola Esportiva Girona Est té com a objectiu esdevenir un mitjà d’integració i educació social als barris de Girona Est. Aquesta iniciativa se suma altres projectes amb la mateixa finalitat i adreçats als més joves del barri, com la proposta Música a l’Est, presentada la setmana passada i impulsada també per l’Ajuntament de Girona en col·laboració amb el Black Music Festival i la Casa de la Música del Gironès.

Foto: Ajuntament de Girona